Free cookie consent management tool by TermsFeed
Programm

Väljavaade – 100 aastat Eesti tänavafotograafiat taas välinäitusena Tallinnas

Välinäitus
08.08.2024 - 29.09.2024

Juhan Kuusi Dokfoto Keskus toob koostöös Tallinna linnaga Eesti tänavafotograafia 100 aasta pikkust ajalugu tutvustava välinäituse ka 2024 aasta suvel Tallinna tänavatele.

Juba Hispaanias, Bulgaarias, Rumeenias, ja meie oma Viljandis, nähtud näitus jõuab lõpuks pealinna, et pakkuda fotonäituse kogemusi ka väljaspool linnasüdant ja avalikus ruumis, rikastades nii linnaosade kultuurikalendrit.

Lasnamäl, Pae pargis, on võimalik näitusest osa saada 8. kuni 31. augustini. Nõmme linnaosas, Hiiu Rimi kõrval asuval haljasalal, on võimalik väljapanekuga tutvuda 2. kuni 29. septembrini.

Näitus on sündinud Juhan Kuusi Dokfoto Keskuse, Fotomuuseumi ja MTÜ Eesti Tänavafotograafia koostöös. Näitust toetab Tallinna linn.

Kuraatorid: Airi Leon, Kristel Aimee Laur, Tanel Verk, Toomas Järvet

 

Külastajale

Telliskivi 60a/5, esimene korrus

Vaata asukohta Google Mapsist

Pilet 7 €
Sooduspilet* 5 €
Toetajapilet 15 €
Klubiliikme pilet 25 €
Dokfoto Keskuses kehtib nii Muuseumikaart kui Tallinn Card

Tasuta: kuni 18-aastased lapsed ja õpilased, Dokfoto Keskuse Klubi liikmed, puudega külastajad ja nende saatjad, sõjapõgenikud

* Sooduspilet (vastava dokumendi esitamisel): koosseisulised õpetajad ja õppejõud, üliõpilased, pensionärid, Eesti Vabariigi ajateenijad, nimekirja alusel Dokumentalistide Gildi liikmed.

Avatud:

K-R 14.00 – 18.00
L-P 12.00 – 18.00
NB! Pühapäeval, 23. juunil oleme suletud!

Erikokkuleppel ka teistel aegadel (kuraatorituurid, koolid, grupi-ja privaatkülastused, eriüritused jms)

toomas@dokfoto.ee
tel: +372 5010777

Back up

© Kõik autoriõigused kuuluvad Juhan Kuusi Dokfoto Keskusele ja lehel esindatud fotograafidele. Sellel lehel oleva info reprodutseerimine, säilitamine/salvestamine otsingusüsteemides või edasiandmine mistahes kujul või viisil: elektrooniliselt, mehaaniliselt, kopeeritult/paljundatult, salvestatult või teisiti, on keelatud autoriõiguse omaniku eelneva kirjaliku loata.